Manşet Tokattan

Hızır Tokat’tan yardım eli

Erbaa’da Yaşanan Yangında Evleri Zarar Gören Ailelere Sosyal Destek Hızır Tokat’tan Yardım Eli

Erbaa’da geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımıza Sosyal Destek Hızır Tokat kapsamında yardım eli uzatıldı.

Yangında mağdur olan Kadir Ay’ı ve ailesini makamında misafir eden Vali Dr. Ozan Balcı, yangında evleri zarar gören üç aileye gereken yardımın yapılacağını söyledi.

Kadir Ay, Şükrü Eselli ve Zülfikar Karakaş’ın zarar gören tüm eşyalarının Sosyal Destek Hızır Tokat projesi kapsamında alınacağını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Dr. Ozan Balcı, Sosyal Destek Hızır Tokat’ın ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu belirterek,  “Vatandaşlarımızın dertlerini dert olarak kabul ediyoruz, problemlerini yüreğimizde hissediyoruz. Ekip olarak devletimizin bütün imkanlarını kullanarak, sizlerin problemlerinizi çözmek için çalışıyoruz.” dedi.

4 Aralık’ta Ahmet Yesevi Mahallesi Kirazlık Caddesinde, Kadir Ay’a ait 3 katlı evin odunluğunda çıkan yangının  büyüyerek bitişikteki Şükrü Ekselli ve Zülfikar Karakaş’a ait evlere de sıçraması sonucu 3 ev zarar görmüştü.

Gülay KARTAL Haberi

İlgili Yazılar

Zile’de “Kırk Hatim” dualandı

TOKATtan Haber

Tokatlıların Yeri Gülistan Sosyal Medya Platformu’ndan yeni uygulama; Şehirden Haberler

TOKATtan Haber

Hüseyin Yarıcı: Maden kazaları da dâhil tüm iş kazaları öngörülebilir ve önlenebilir niteliktedir

TOKATtan Haber

Yorum Yaz