Manşet Tokattan

Başkan Eroğlu: “Tarihi sokaklarımızı turizme kazandıracağız”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Bey Sokağı ve Bey Hamam Sokağı ile ilgili yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Eroğlu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şehrimizin bu güzel iki sokağını güzel bir hale getirerek şehrimize ve turizme kazandıracağız” dedi.

Tokat Belediyesi ve İI Özel İdaresi işbirliği ile kentteki tarihi sokaklarda bulunan sivil mimari yapıların sokak cephelerinin güzelleştirilmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu; ” Birkaç ay önce Tokat’ımızın sembol caddelerinden Bey Sokağı’nın turizme kazandırılması, canlandırılması, sivil mimari örneklerinin ortaya çıkması, sokağın sağlıklaştırılması için başlattığımız çalışmaları hızla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şu ana kadar 10’a yakın evimizi restore etmiş durumda, eskisine göre daha çok güzel oldu. Tabi ki çalışmalarımız devam ediyor. Burası bittikten sonra hemen Beyhamam sokağına geçeceğiz. Bu iki sokağımızı birbirine entegre edeceğiz. Böylece bu iki sokağımızı güzel bir hale getirerek şehrimize kazandıracağız. Bu işle ilgili 20 özel ustamız var. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tarihi sokaklarımızın sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayacağız. Bu çalışmada destek veren Sayın Valimize, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Özel İdaremize teşekkür ederim” dedi.

İlgili Yazılar

Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü 2019 yılı değerlendirilme toplantısı yapıldı

TOKATtan Haber

E-fatura’da, eczacılar için geri sayım başladı

TOKATtan Haber

Evet, hava yine darbe kokuyor, Türkiye yeniden darbeye gebe…

TOKATtan Haber

Yorum Yaz