İlçeler Manşet Tokattan Zile

Belediye Meclis Üyesi İbrahim Ceylan Zile Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Zile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis üyeliğine seçilen İbrahim Ceyhan seçildi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Belediye Meclis Üyeliğine seçilen İbrahim Ceyhan, 2020 yılının ilk meclis toplantısında Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Başkan Şükrü Sargın, Ceyhan’a yeni görevinde başarılar diledi.

‘’ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Görevine başlayan Başkan Yardımcısı Ceyhan, “Kentimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Başkan yardımcılığı görevimi güvenilir ve dürüst temeller üzerine oturtacağım. Emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya devam edeceğiz.”

’YENİ NESİL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ’’

Yeni nesil belediyecilik anlayışını yakından takip edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Ceyhan, “Zile’de halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Teknolojik yenilikleri kullanarak halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Belediyecilik bir ekip işidir ve bu hizmetlerin ortaya çıkması için tüm ekip arkadaşlarımla canla başla çalışacağız. Başkan yardımcılığı görevimin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz’den Koronavirüs açıklaması

TOKATtan Haber

Adem Çakır ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü…

TOKATtan Haber

Hasan Amca’ya 1 Hans’a 2 ödediler

TOKATtan Haber

Yorum Yaz