Manşet Tokattan

Vali Dr. Ozan Balcı yangından zarar yazmacılarla bir araya geldi

Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda Yazmacılar Hanında zarar gören esnaflarımızın durumu ele alınarak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kamu Kurum Yöneticileri ve Yazmacılar Hanı Esnafı katıldı.

Esnaflarımızın durumlarının ele alınarak değerlendirildiği toplantıda kurumlarımızın yaptığı çalışmalar ile ilgili kurum yöneticilerimiz yaptıkları çalışmaları dile getirdiler.

Esnaflarımızın Türkiye’nin, Tokat’ın kültürünü tarihten bugünlere yarınlara taşıyan birer değer olduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı “Sizler, sadece bir esnaf değilsiniz, aynı zamanda şehrin ortak hafızasısınız. Tokat’ımız için değerlisiniz, kıymetlisiniz. Size elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Hep birlikte devlet, millet ve halk olarak yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile işleri halletmeye çalışacağız. Bizler sizleri seviyoruz ve sizlere olan desteğimiz tamdır. Sizlerin her zaman yanındayız. Hep birlikte sorunlarınızı çözeceğiz.” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı sözlerini şöyle tamamladı. ” Yaşanan bu acı olayda can kaybı olmaması tek tesellimiz. İnşallah sizi eski yerinize ve güzel günlerinize kavuşturacağız. Hepinize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum, üzüntünüzü paylaşıyorum, devletimizin milletimizin sizi ayağa kaldıracak gücü imkanı var” diye konuştu.

kaynak: Bülent KAYNAR haberi

İlgili Yazılar

“KADINA ŞİDDET POLİTİKTİR…”

TOKATtan Haber

Bisiklet farkındalık etkinliği

TOKATtan Haber

Andolsun AKP’den hesap soracağız

TOKATtan Haber

Yorum Yaz