Manşet Tokattan

Haziran 2020’den sonra ne olacak?

Tokat’ta suya %15 indirim yapıldı

2020 Yılı Ocak ayı ilk olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı’nda 1 Haziran 2020’ye kadar içme suyu ücretine %15 indirim yapıldı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Başkanlığı’nda Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü Belediye Meclis Toplantısında oy birliği ile 1 Haziran 2020 tarihine kadar içme suyu ücretlerinde %15 indirim yapılması kararı alındı.

Belediye Meclis Toplantısında açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Eroğlu yaptığı konuşmada; “Belediye Meclisi olarak 2020 Yılı ilk olağanüstü Belediye Meclis Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda Meclis üyelerimizin oy birliği ile su tarifelerinde 1 Haziran 2020 tarihine kadar %15 indirim yapma kararı aldık. Kararın şehrimize Tokatlılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Belediye Meclis Toplantısında yapılan oylama ile oy birliği ile su ücretlerine %15 indirim kararı alındı. Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı yapılan oylama ile sona erd

İlgili Yazılar

Diş Hekimi Hüseyin Yarıcı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TOKATtan Haber

Veni Vidi Vici Kent Müzesi için büyük adım

TOKATtan Haber

Zile Minare-i Sağır Mahallesi’nde asfalt çalışmaları

TOKATtan Haber

Yorum Yaz