İlçeler Manşet Spor Sulusaray Tokattan

Başkan Eroğlu: Kaplıca turizmi yeniden canlanıyor

Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu misafir etti.

Sulusaray İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Uygun ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Termal Tesis alanında incelemelerde bulunan Başkan Eroğlu, Tokat Termal Turizm Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ve şantiye yetkililerinden tesis hakkında bilgi aldı.

Sosyal Tesisler, mesire alanları, havuzlar ve devre mülk alanlarını tek tek inceleyen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, bölgeye değer katan Altunlar Grup firmamıza teşekkür etti.

kaplıca kültürü yeniden canlanıyor

Tokat’ta uzun yıllardır terk edilen alanın yeniden değerlenmesi ile kaplıca kültürünün canlanacağını belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; “Öncelikle Altunlar Grup ailesine teşekkür ediyorum. 2019 Yılı Temmuz ayında temelini hep birlikte atmıştık. Termal Tesis inşaatımız çok hızlı bir şekilde yükseliyor. Tesisler tamamlandığında Tokat’ın en önemli kültürlerinden biri olan kaplıca kültürümüz yeniden canlanacak. Bizler de çocukluğumuzda Sulusaray’a gelir, güzel vakit geçirirdik. Ancak bu bölgeler uzun yıllardır atıl durumda kalmıştı. Sulusaray’ın kendi öz firması tarafından hazırlanan proje uygun görüldü ve temeli atılarak hızlıca inşaatına başlanıldı. Özellikle istihdam konusunda Sulusaray için, Tokat’ımız için çok güzel bir kapı daha açılmış oldu. Kaplıca turizmi sayesinde hem ilçemiz hem de ilimiz daha çok turist çekecektir. Ayrıca bu bölgedeki, tarihi çok eskilere dayanan antik kentimiz de gün yüzüne çıkıyor. Sebastapolis hak ettiği değeri kazanacak. Emeği geçenlere, Altunlar Grup Firması yetkililerine teşekkür eder, çalışanlara kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

bu topraklarda aş ve iş imkânı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altunlar Grup Tokat Termal Turizm Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ise; “Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na ve değerli Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler bu topraklarda iş ve aş imkânı sunmanın, ülkemize ve bölgemize güzel bir tesis kazandırmanın derdindeyiz. Kazandığımız her şeyi, memleketimizle, Tokatımızla ve Sulusarayımız’la birlikte bölüşecek, insanlarımıza iş imkânlarının önünü açacağız. Tesisimiz tamamlandığında yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacağız. Bu sayının daha sonraki yıllarda giderek artması, Tokatlıların aşına aş katmamız bizlerin en büyük amacıdır. Bizim sevdamız; Tokat’tır, Sulusaray’dır. Tesis inşaatımız başladığı günden itibaren bizleri asla yalnız bırakmayan, desteklerini her platformda dile getiren başta Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Tesis inşaatında incelemelerin tamamlanmasının ardından Başkan Eroğlu ve beraberindekiler Sulusaray Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar’ı ziyaret ettiler.

İlgili Yazılar

Başkan Eroğlu: “Tarihi sokaklarımızı turizme kazandıracağız”

TOKATtan Haber

Tokat İyi Parti’yi bekleyen tehlike…

TOKATtan Haber

‘Güç benim elimde. Canım isterse, herkesin kafasına o çekici vururum’

TOKATtan Haber

Yorum Yaz