Manşet Tokattan

Başkan Eroğlu Şehir Parkı çalışmalarına hız verdi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu seçim öncesinde vermiş olduğu 71 proje içerisinde yer alan Tokat Belediyesi Şehir Parkı için kolları sıvadı.

Başkan Eroğlu, teknik ekibiyle birlikte DSİ bahçesinde incelemelerde bulundu.

DSİ Bahçesi içerisinde yer alan bazı binaların yıkımının başladığını belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Şehir Parkı’nın 2020 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Başkan Eroğlu, Şehir Parkı Projesi kapsamında devam eden çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada; “Belediye olarak bir yandan Koronavirüse karşı çalışmalarımız devam ederken bir yandan da belediyecilik faaliyetlerimize, projelerimize devam ediyoruz. Bizler vatandaşlarımıza Tokat Merkez’de güzel bir şehir parkı kazandıracağımızın sözünü vermiştik. Buna mukabil bizler de DSİ’nin bulunduğu alanda güzel bir şehir parkı hazırlığına başladık. DSİ alanı içerisindeki bazı hizmet binalarının, lojman alanlarının ve bazı atölyelerin yıkımına başladık. Akabinde ise burada güzel bir şehir parkını hazırlayarak 2020 yılı içerisinde sizlerin hizmetine sunacağız “dedi.

Yeşili ve ağaçları koruyoruz

Şehir Parkı’nın çok teferruatlı olacağını ifade eden Başkan Eroğlu,  “Şehir parkımız içerisinde; bisiklet yolları, yürüyüş yolları, parklar, kamelyalar, kafeteryalar, hanımlar lokali, botanik park ve hayvanat bahçesini anımsatacak, hayvan figürleri ile süslenmiş çocuk parkları, çocuk oyun alanları gibi birçok güzelliği sizlerle buluşturacağız. Yeşile ağaca hiç ama hiç dokunmayacağız, yeşili ve ağaçları muhafaza edecek doğal bir park haline getireceğiz. Bu parkta güzel vakitler geçirmenizi diler, tüm hemşehrilerime sağlıklı, mutlu günler dilerim” dedi.

İlgili Yazılar

Tokat’ın canına böyle okuyorlar! Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Hikâyesi (3)

TOKATtan Haber

Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden emekli personele veda yemeği

TOKATtan Haber

Covidi hep birlikte temizleyelim!

TOKATtan Haber

Yorum Yaz