Erbaa İlçeler Manşet Tokattan

“Tokat’ta istişare mekanizması işletilmiyor…”

 “Eski Tokat Hava Alanı Arsasına ne yapılacak?” başlıklı bir makale yazan tokatttanhaber.com yazarı Kadir Özbilgin’in 0 Facebook hesabından “Eski Tokat Hava Alanı arsasının GOP Üniversitesi bünyesinde bir ‘Havacılık Fakültesine’ dönüştürülmesi için, üniversiteye verilmesi çok doğru olmaz mı?” sorusuna Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun’dan yorum geldi.

“Eski Tokat Hava Alanı arsasının GOP Üniversitesi bünyesinde bir “Havacılık Fakültesine” dönüştürülmesi için, üniversiteye verilmesi çok doğru olmaz mı?” sorusuna yaptığı yorumda Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Gökalp Coşkun çok önemli şeyler söylüyor.

Başkan Coşkun yaptığı yorumda, “Tokat için alınabilecek en doğru karar olur. Pilot yetiştirilir. Havacılık etkinliklerinde kullanılabilir. Sebze hali tarzı tarımsal ürünlerin bulunduğu yerlere kuş sürüleri gelir. 5 km yakınından uçak kaldırılamaz. Buda mevcut yapılan yeni pistler için tehlike oluşturur. Maalesef Tokat’ ta alınacak kararlarda istişare mekanizması işletilmiyor” diyor.

İlgili Yazılar

Başkan Eroğlu: “Tarihi sokaklarımızı turizme kazandıracağız”

TOKATtan Haber

Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

TOKATtan Haber

Yargı Tokat’taki Tarım arazilerinin betonlaşmasına “dur!” dedi

TOKATtan Haber

Yorum Yaz