Manşet Tokattan

Kalkınma Ajansı Projeleri Değerlendirildi

OKA Destekli Turizm projeleri ve 2020 yılı Güdümlü projesi kapsamında hayata geçirilecek olan çalışmalar Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda Ballıca Mağarasında yapılacak çalışmalar, Sulusaray Kaplıcalarının sağlık turizmine kazandırılması projesi, Mustafa Ağa Hamamı ve Hamam Müzesi, Kaz Gölü rekreasyon projesi ve Z Kütüphane projeleri ayrıntılı olarak ele alındı.

Proje ve çalışmalara hız verilerek, ilimizin sahip olduğu kültürel ve sanatsal değerlerin Tokat’a ve turizme kazandırılması için yapılacak çalışmaların aksatılmadan yürütülmesini isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Tokat’ın sahip olduğu kültürel ve sanatsal değerlerini daha bilinir kılma ve turizme kazandırmak amacıyla aşkla şevkle hep birlikte ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra, Milli Parklar İl Müdürü İhsan İkinci OKA Koordinatörü Mehlika Dicle ile KUDEB ekibi katıldı.

Bülent Kaynar Haberi

İlgili Yazılar

Geleneksel Zile Kiraz Festivali Ömer Gürsoy Konseri ile Başladı

TOKATtan Haber

Niksar İlçe Protokolünden Rektöre Ziyaret

TOKATtan Haber

“Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu

TOKATtan Haber

Yorum Yaz