Manşet Tokattan

İçişleri Bakanlığı başlatmasa akıllarına gelmeyecekti

İçişleri Bakanlığı’nın girişimiyle 81 ilde başlatılan Corona Virüs denetimleri Tokat’ta uygulamaya alındı.

Vali Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan, Covid-19 ile mücadele kapsamında 81 İlde eş zamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin” özdeyişiyle, kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken kuralların ve alınan tedbirlerin kapsamlı şekilde kontrollerinin yapıldığı denetimlere katıldı.

Denetimlere Vali Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın  yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Murat Kınay, İl Sağlık Müdürü Dr. H. Ahmet Sümbül, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy,  STK temsilcileri ile kurum amirleri katıldı.

Bakanlık talimatıyla da olsa nihayet denetim yapmak akıllarına geldi

Cumhuriyet Meydanı önünden başlatılan denetimlerde vatandaşlarımıza maske dağıtımı gerçekleştirilerek maske, mesafe ve hijyen bilgilendirmesi yapıldı.

Vali Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan yapılan denetimler öncesi gazetecilere şu açıklamalarda bulundu ”İçişleri Bakanlığımızın başlattığı Türkiye çapındaki koronavirüs denetimlerinin bugün ilimizde üçüncüsünü gerçekleştirmekteyiz. Bütün Türkiye genelinde olduğu gibi, Tokat ilimizde merkez ve bütün ilçelerimiz dahil olmak üzere bu denetimleri yapmaya devam ediyoruz. Polis, jandarma ekiplerimiz, sağlık ekiplerimiz, zabıtalarımız, tarım müdürlüğümüz ve bütün kurumlarımızla hep beraber umuma açık alanlarda ve vatandaşlarımızın bulunduğu alanlarda denetimleri gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızdan temizlik maske ve mesafe kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Bu denetimlerimiz bundan sonra sürekli olarak devam edecek. İnşallah biran önce koronavirüs denen bu illetten kurtulmayı hedefliyoruz. Çalışmalara katılan bütün arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum, bu vesileyle de vatandaşlara selamlarımızı saygılarımızı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın açıklamalarının akabinde,  İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat Kınay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve kurum amirleri ile birlikte Çekenli iş merkezi ve civarında  denetimlerde bulunarak, vatandaşlarımıza maske takılması, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konularında uyarılarda bulundu.

İlgili Yazılar

“Yaşama Sanatı” ödülleri sahiplerini buldu

TOKATtan Haber

Hayvancılık desteklemeleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

TOKATtan Haber

Saçlarınız Onkoloji Hastalarına Moral Olsun

TOKATtan Haber

Yorum Yaz