Manşet Tokattan

Trafik lambalarında maske ve hijyen farkındalığı

Trafik ışıklarına “Maske, Mesafe ve Hijyen” uyarılarıyla farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Şubesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Sinyalizasyon ekiplerince normalleşme sürecinde trafik ışıklarına “Maske, Mesafe ve Hijyen” uyarılarıyla farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

Korona virüs salgını süresinde oluşturulan pandemi döneminde trafik lambalarına  ‘Evde Kal’ uyarıları yaparak farkındalık oluşturan Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri yeni normalleşme sürecinde ise zorunluluk haline getirilen maske, mesafe ve temizlik konusunda farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler şehrin araç ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde bulunan trafik lambalarına İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Maske, Mesafe ve Hijyen sloganlarını yerleştirdi. Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yayaların ve araç sürücülerinin her zaman daha dikkatli olmaları, bu zorlu süreci vatandaşların bilinçli davranması ile aşılacağını belirtildi.

İlgili Yazılar

İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Murat Toycan Yücel Bulut’a sordu:” Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl yancı oldunuz? sizi Erdoğan’a yancı olmaya gönderen irade kimdi onu açıkla.

TOKATtan Haber

Siz önce Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifini Kayyum elinden kurtarınız!

TOKATtan Haber

Tokat Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi

TOKATtan Haber

Yorum Yaz