İlçeler Manşet Tokattan Zile

Dünya Çevre Günü’nde Zile Belediyesi Başkanlık makamı Mehmet Egemen Kurt’a emanet

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ sebebi ile makamında ağırladığı Atiye Bekir İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Mehmet Egemen Kurt’a çevre duyarlığından ötürü teşekkür belgesi verdi.

Dünya Çevre Günü’nde Başkanlık makamını Mehmet Egemen Kurt’a teslim eden Başkan Şükrü Sargın, Mehmet Egemen Kurt’un çevre konusunda yaptığı çalışmaları dinledi.

Başkan Sargın,  Acısu köyünden olan Kurt’a köyünün gönüllü çevre temsilciliğini de verdi.

 ‘Ağaç Yaşken Eğilir’

Tokat Bölgesi’nde en çevreci belediye olduklarının altını çizen Başkan Sargın, “Bölgede ilk sıfır atık belgesini alan belediye olarak çevreye verdiğimiz önemi çalışmalarımızla devam ettiriyoruz. Sözde değil, plan ve proje dâhilinde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak tüm halkımız bu konuda daha duyarlı olmalıdır. Biz Zile Belediyesi olarak atıkların evlerde ayrıştırılmasından, çocuklarımızın eğitimine kadar birçok alanda çalışma yürütüyoruz” dedi.

Geleceğe yaşanabilir bir Zile bırakmak hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sargın ‘Ağaç yaşken eğilir’ sözünden yola çıkarak sözlerini şöyle sürdürdü.

“Çocuklarımızın çevre konusunda bilinçli olmasına ayrıca önem veriyoruz. Çevreye duyarlı toplum ve bireyler yetiştirmek şuan önceliğimizdir. Doğanın bize ihtiyacı yok. Bizim doğaya ihtiyacımız var! Çevrenizi ve geleceğinizi korumanız temennisi ile herkesin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlarım.”

Atiye Bekir İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Mehmet Egemen Kurt’a Teşekkür Belgesi verilmesinde, çevre çalışmaları ile tanınan Temizlik İşleri Müdürü Ayşegül Polattimur’da hazır bulundu.

İlgili Yazılar

Zile Geleneksel Kiraz Festivali 24 Haziran’da başlıyor

TOKATtan Haber

Tokat Bölge Eczacılar Odası’ndan basın açıklaması

TOKATtan Haber

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TOKATtan Haber

Yorum Yaz