İlçeler Manşet Tokattan Turhal

Turhal Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Tokat’ın Turhal ilçesinde vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturmaya devam eden Turhal Belediyesi, bölge belediyelerinde olmayan Asfalt Kombi aracı ile yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Turhal Belediyesi, Kurban bayramı öncesinde vatandaşların ibadetlerin rahatça yerine getirebilmeleri için Hayvan Pazarı bölgesinde yol yapım ve asfalt hazırlık çalışmalarına devam ediyorlar.

Çevlikler Mahallesi Hayvan Pazarı yolundaki çalışmalarına gece gündüz durmaksızın devam eden Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesinde yolu tamamlayarak trafiğe açacaklar.

Hayvan Pazarı yolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, yol yapım çalışmalarında kullanılan Kombi aracının bölgede sadece Turhal Belediyesi’nde olduğunu belirtti.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan İlker Bekler; “Güzel Turhal’ımızın Çevlikler Mahallesi Hayvan Pazarı mevkiindeyiz. Yaklaşık bir hafta önce zeminini hazırlamaya başladığımız Hayvan Pazarı yolumuzun bu sabah itibariyle sathi kaplamasını yapmaya başladık. Turhal Belediyesi araç makine ikmal parkuruna yeni kazandırdığımız kombi aracımız, bölge belediyeleri içerisinde sadece Turhal’ımızda var. Kombi aracımız; günlük 4 ile 5 Bin metre mesafede tek seferde 700 metre sathi kaplama özelliğine sahip. Bu aracımızı Turhal’ımıza yeni kazandırdık ve sadece bölgede Turhal Belediyemizde mevcut. Hayvan Pazarı yolumuzda önce zemin düzenleme çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, kombi aracımızla en kısa sürede yol çalışmalarını tamamlayarak, bayram öncesinde vatandaşlarımızın hizmetine açacaklar. Ekiplerimiz gece gündüz demeden durmaksızın bölgede çalışmalarına devam ediyorlar. Turhal’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Çevlikler Mahalle Muhtarı’ndan Başkan İlker Bekler’e Teşekkür

Turhal Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını memnuniyetle karşılayan Mahalle Muhtarı Kemal Çelik, istek ve taleplerinin bir bir karşılandığını belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı İlker Bekler’e teşekkür etti.

İlgili Yazılar

Gıda Organize Sanayi Bölgesi yeri ile ilgili açıklama yok

TOKATtan Haber

“Tokat’ta istişare mekanizması işletilmiyor…”

TOKATtan Haber

Araştırma: Türkiye’de ortalama mutfak masrafı 945 lira

TOKATtan Haber

Yorum Yaz