Ekonomi Manşet Yurttan

Tutumlu Kadınlar Doka Desteği İle Dijital Ortamda Satışa Başladı

Tutumlu Kadınlar Doka Desteği İle Dijital Ortamda Satışa Başladı.

Rize merkezde yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteren S.S.Koçira Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi markalaşma ve dijitalleşme süreçlerine DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) desteği ile başladı.

DOKA’ya sunulan ve teknik destek kapsamında desteklenmeye hak kazanan Kooperatif dijitalleşiyor, kurumsallaşıyor ve geleceğe güvenle hazırlanıyor. Kooperatif online eğitim ve online danışmanlık projesi kapsamında markalaşma ve e-ticaret alt yapı süreçlerini tamamlandı. Proje yürütücülüğünü Kocamanarge firmasının üstlendiği çalışmalarda kooperatif logo tasarımı, marka tescil süreçleri, e-ticaret sitesi kurulumu, sosyal medya hesapları yönetimi ve açılması, pazar yeri sitelerine kayıt ve satış süreçleri, etsy uluslararası satış sistemine üyelik gibi alt yapı çalışmalarının yanında eğitimler ve danışmanlıklar yapılarak kooperatifin işletmecilik alanında başarılı olması için gerekli çalışmalar yapıldı. Kurulan e-ticaret sitesinin ismi kocira.net olarak alındı ve hizmete girdi. Ulusal ticaretin yanında uluslararası ticaret, mikro ihracat konularında bilgiler verildi. Ayrıca yöresel ürünlerin e-ticarete ve şehir markalarına tanıtımlarına olan katkıları yönünde eğitim düzenlendi.

Kurmuş oldukları e-ticaret sitesinin 9 farklı dilde tasarlanarak, e-ihracat portalı olarak da hazırlandığını belirten Kocamanarge yetkilisi, “Web ve mobil uyumlu olan e-ticaret sitemizde günümüzün modern e-ticaret sitesi özelliklerinin hepsi kurgulanmış durumdadır. Ayrıca SSL güvenlik sertifikaları, Sanalpos ödeme entegrasyonları, 3d security güvenli ödeme sistemleri, kapıda ödeme seçenekleri gibi tüketicilerin her türlü ödeme durumuna cevap verecek niteliktedir. Sitemizdeki puan ve indirim kodu sistemleri ile de üye olan müşterilerimize sürekli promosyonlar yapmayı planlamaktayız. E-ticaret sitemizin kurulması ve danışmanlık eğitimleri için Doğu Kareniz Kalkınma Ajansı Teknik destek proğramı kapsamında bu çalışmalarımızı desteklemişlerdir. Ajansımıza ve Ajans yöneticilerimize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi

Adı geçen kooperatifle ilgili bilgiler aşağıdadır.

Adres: Camiönü Mahallesi Atatürk Caddesi No: 115/A Merkez -RİZE

Telefon: 0536 760 67 07

E-Mail: info@kocira.net

E-ticaret sitesi adresi : kocira.net

İlgili Yazılar

Okuma yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

TOKATtan Haber

Haziran ayı zam şampiyonu belli oldu!

TOKATtan Haber

Darısı Tokat Belediyesi’ne

TOKATtan Haber

Yorum Yaz