Manşet Spor Tokattan Yaşam

7’den 77’ye spor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek, spor yapan gençlerle bir araya geldi.

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat’ta her geçen gün spora yatırımların daha da arttığını söyledi. Son dönemde Tokat’a iki yeni kapalı spor salonu ile iki adet yüzme havuzu kazandırdıklarını açıklayan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu şunları söyledi:

“Yaklaşık dört yıldır Karşıyaka Spor Kompleksimizde genç kardeşlerimize, spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza tahsis ettik. Pandemi nedeniyle büyük bir oranda kapalı kaldı. Haziran ayı itibariyle fitness salonumuz hizmet vermeye devam etti. Bu güzel alanları boş bırakmayan tüm gençlerimize vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu kapsamda son yıllarda yeni yaptığımız spor tesislerimizle, spor sahalarımızla, iki tane yüzme havuzumuz ve iki adet kapalı spor salonumuzla şehrimizin sporcularına destek veriyoruz. Efeler Ligi’nde mücadele eden voleybol takımımız ve bu yıl yeni kurduğumuz futbol takımımız başarı ile yoluna devam ediyor. Altı maçta 6 galibiyet elde ettiler. Yine masa tenisi takımımız 1. Lig’de mücadele ediyor. Aynı zamanda gerek atletizmde gerekse taekwondo’da başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek. “

Başkan Eroğlui kullanıdığı penaltıyı gole çevirdi mi?

Sporda ne kadar çok atılım yapılırsa Tokat’ta sporun daha çok sevileceğini ve başarıların beraberinde geleceğini belirten Başkan Eroğlu, “Bu alanlarımızı daha da çoğaltacak ve 7’den 77’ye herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Spor salonlarımızda profesyonel ekiplerimiz mevcut. Bu güzel tesislerimizin Tokat’ımıza daha da güzel hizmetler vereceğini biliyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, spor dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Başkan Eroğlu daha sonra gençlerle birlikte kısa bir masa tenisi, futbol ve basketbol maçı yaptı.

İlgili Yazılar

Konuş Ethem konuş

TOKATtan Haber

Çocuklar nasıl profesör olacak?

TOKATtan Haber

Bisiklet farkındalık etkinliği

TOKATtan Haber

Yorum Yaz