İlçeler Manşet Tokattan Zile

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol esnaf ve vatandaşla “iletişim koridoru” kuruyor

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol yaptığı ziyaretlerle esnaf ve yurttaşlarla arasında kurduğu iletişim koridorunu genişletmeye devam ediyor.

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, esnaf ve vatandaşla el ele-gönül gönüle anlayışıyla genişletmeye devam ettirdiği iletişim koridoru çerçevesinde Zileli esnaf ve vatandaşların sorunlarını, dertlerini ve isteklerini dinleyerek, bu zorlu günlerde onların yanında olmaya gayret gösteriyor. 

Bu anlayışla fırsat buldukça sokağa, pazara çıkan Tokat İyi Parti İl Başkanı Ömer Sağol, esnaf ve vatandaşlarla konuşuyor, onları dinleyip şehirleriyle ilgili sorunlarını not alıyor ve İyi Parti’nin  vizyonunu ve olası bir iktidarında neler yapacaklarını halkla paylaşıyor.

 Esnaf ve vatandaşla gönüle gönüle

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, esnaf ve vatandaşla iletişim kurmayı çok önemli gördüğünü belirterek, “Onlara ne kadar değerli ve önemli oldukları hissini aşılamaya çalışıyorum. Onlar ülkemizin ve elbette şehrimizin geleceğini şekillendirecekler. Onların aileleriyle birlikte refah içerisinde, mutlu yaşamalarını çok önemsiyorum. Bu nedenle de onları dinlemeyi çok değerli buluyorum. Onları dinleyerek esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarını değerlendirilmek üzere not alıyoruz. Genel merkezimiz Türkiye’nin her tarafından gelen esnaf ve yurttaş dertlerini değerlendirmeye alıyor, çözüm önerileri geliştiriyor” dedi.

İlgili Yazılar

Depremde ortaya çıkan toplumsal fay hatları!

TOKATtan Haber

Son seçim anketi açıklandı… “AKP yok olacaktır, bitecektir”

TOKATtan Haber

Belediye Başkanı Sayın Eroğlu kolay yolu mu yoksa zor olanı mı seçecektir? (5)

TOKATtan Haber

Yorum Yaz