Erbaa İlçeler Manşet Tokattan

İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Murat Toycan Yücel Bulut’a sordu:” Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl yancı oldunuz? sizi Erdoğan’a yancı olmaya gönderen irade kimdi onu açıkla.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un dün medyaya yansıyan açıklamalarında İyi Parti Genel Başkanı meral Akşener’i eleştirirken kullandığı, “Sana bu alçaklığı kim söyletiyor? Hangi iradeye teslim oldun?” ifadelerine, İyi parti Erbaa İlçe Başkanı Murat Toycan Selçuk’tan sert tepki geldi.

İyi Partili Selçuk böyle dedi; Yücel Bulut’da dolamış diline HDP ve Selahattin Demirtaş’ı; bu ikisini alıp, toplumun vicdanına vurmaya, kanatmaya çalışıyor. Sormayayım mı şimdi pek Muhterem Yücel beye, “HDP ve Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile yan yana gelmeye karşıydın madem; Liderim dediğin Devlet Bahçeli kameralar önünde Selahattin Demirtaş ile el sıkışırken neredeydin.

Milletvekili Bulut, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, 6’lı masa ve İyi parti Lideri Meral Akşener ile ilgili sözlerine İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Murat Toycan Selçuk’tan yanıt geldi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamaya, “Güler misin ağlar mısın?” diyerek başlayan Selçuk, “Sayın Yücel Bulut dün yaptığı bir konuşmada, 6’lı masayı diline dolayıp, Millet İttifakını “Anadolu insanının zihnini bulandırıp Cumhur ittifakının değer yargılarıyla karşı karşıya getirmek” ile suçlamış.

Sen hangi milletin milliyetçisisin ki; Türk milletinin kapısını çalanı, dışarıda bırakmayacağını bilemiyorsun?”

Daha da ileri gidip; HDP Eş Genel Başkanı Selahatttin Demirtaş’ın “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve ‘Kahvaltıya geldik’ derdim” sözüne, Genel Başkanımız Meral Akşener’in “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız” şeklindeki cevabına takılıp; sayın Genel Başkanımızı kastederek, “sana bu alçaklığı kim söyletiyor?” diye, “hangi iradeye teslim oldun?” diye soruyor. Ne ağızlarının ayarı var, ne de halkın gözünde nerelere kadar düştüklerinin farkındalar. Sen hangi milletin milliyetçisisin ki; Türk milletinin kapısını çalanı, dışarıda bırakmayacağını bilemiyorsun?” diye sordu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile el sıkışırken ki fotoğrafını da açıklamasına ekleyen Selçuk, söyle devam etti;

Öyle bir dilleri; ve o dillerinin tersine öyle davranışları var ki; bu en çok Türk milliyetçilerine, daha sonra da MHP’ye zarar veriyor. Ben de dahil bir çok Türk milliyetçisi çözümü de çareyi de artık MHP’nin dışında arıyoruz.

Yücel Bulut’da dolamış diline HDP ve Selahattin Demirtaş’ı; bu ikisini alıp, toplumun vicdanına vurmaya, kanatmaya çalışıyor. Sormayayım mı şimdi pek Muhterem Yücel beye, “HDP ve Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile yan yana gelmeye karşıydın madem; Liderim dediğin Devlet Bahçeli kameralar önünde Selahattin Demirtaş ile el sıkışırken neredeydin. Neden o zaman da bunun alçaklık olup olmadığına dair beyanat vermedin?” diye!

Madem böyle şeyler kanına dokunuyor, İstanbul seçimlerinde PKK ile ittifak yaparken, teröristbaşı Apo’dan medet umulup mektup yazdırılırken; elinde Mehmetçiğin kanı olan diğer teröristbaşı kardeşi devletin televizyonuna çıkartılırken neredeydin?

Bunları nasıl sindirdin içine sayın Yücel Bulut?

Devletin televizyonu devlet düşmanı teröriste tahsis edilirken nasıl kaldın o ittifakın içinde?

Öyle önüne gelene “alçak” demeden önce hem kendinizi, hem de partinizi düşürdüğünüz hallere bir bak. Milliyetçilik sadece adınızda kaldı. Siz harami çetesine yancılık yapan, Türk milletinin elini ayağını tutup, gözlerini ve ağzını bağlayarak o çeteye soyduran bir oluşuma dönüştünüz.

MHP’nin başına kayyum atansa; yine bu kadar yolundan saptıramaz, Türk milletine bu kadar zulüm yaptırmaz, ülkedeki bütün bu zulümlere ortak edilemezdi. Ama siz kayyumdan da betersiniz.

Türk milletinin örf ve adetlerini de, Türk Milliyetçiliğini de BOP Eşbaşkanının yancılarından, destekçilerinden öğrenecek değiliz. Gerçek milletçi, gerçek milliyetçi görmek istiyorsan başını kaldır da yüzümüze bak. Ve bizzat ağzıyla, “ben BOP eşbaşkanıyım” diyen şahsa nasıl yancılık yapıyorsunuz sen önce onu açıkla.

Soruyorum buyur; Siz hangi milletin milliyetçisisiniz ki; yönettiğiniz ülkeden Türkler kaçmak isterken, Kanadalısından, katarlısına kadar tüm leş kargaları ülkeye çöküyor? Neden sizin yönettiğiniz ülkede sadece Türkler zulüm görüyor?

Kaz dağlarından Erbaa’ya, Zile’ye, Taşova’ya, Niksar’a kadar ülkenin bütün yer altı ve yer üstü zenginlikleri yağmalanırken; bunları yapanlara destek olmak nasıl bir duygu onu açıkla sen önce?

Sanayi kuruluşlarından bankalara ülkenin tüm kalelerini satan, tersanelerini rehin veren ve askeri olmak üzere bir çok stratejik alanlarına yabancılara imtiyazlar tanıyan, işgal ettiren, parsel parsel satan bir iktidarın parçası olduğunu da açıkla.

En canlı örnek Suriye ve Ukrayna’daki gibi; ülkendeki aydınların, doktorların, gençlerin, sanayicilerin de ülkeden gitmek istemesini açıkla sen. Türk milleti gitmek istedikçe ve gittikçe yerine gelen yabancıları açıkla. Bu sistematik işgali açıkla. Bu işgale verdiğiniz omuzu açıkla.

Bırak devletleri, Bulgarlar gibi bir çok milletin vatandaşı sınırlardan girip ülkemizi yağmalıyor sayenizde. Türkiye’yi Türklere pahalı ve yaşanmaz hale getirirken, yabancılara yağmalanacak kadar ucuz duruma düşürdünüz.

Sizin milliyetçiliğinizden sadece Bulgarlar, Katarlılar, Kanadalılar memnunsa; siz hangi milletin milliyetçisisiniz önce onun cevabını ver.

Sayın Meral Akşener’e, “hangi iradeye teslim oldun” diye soruyorsun öyle mi sayın Bulut?

Hem de gözümüzün önünde dönüşen Devlet Bahçeli ekibinden biri soruyor bunu öyle mi?

Sen önce, daha düne kadar, “hesap soracağız” dediğiniz, ağza alınmayacak küfürlerle sövdüğünüz, hain ilan ettiğiniz, Türk düşmanı ilan ettiğiniz, proje olduğunu, ipinin dışarıda olduğunu söylediğiniz Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl yancı oldunuz; sizi Erdoğan’a yancı olmaya gönderen irade kimdi onu açıkla.

Türk Milleti de, Milliyetçileri de sizin ne olduğunuzu gördü. Öyle ki; Türkiye gibi bir ülkede, o terörist dediğiniz partinin oyundan az oy alacak kadar küçüldünüz milletin gözünde. Kendi ülkenizde, teröristten az oy alacak duruma düşmüşsünüz; “biz buraya nasıl düştük, biz hangi milletin milliyetçisiyiz ki, Türk milletinden tokat yiyoruz” diyerek, sen önce bunun muhasebesini yap sayın Bulut.

Anadolu’nun cefakar, çilekeş, karayağız milliyetçi delikanlılarının başını yere eğdiniz. O vakur insanları muhannete muhtaç ettiniz. PKK ile seçim ittifakı yapar hale getirip; BOP eşbaşkanına payanda ettiniz. Siz bu ülkenin gerçek milleti ve milliyetçilerini öz yurdunda parya ettiniz. Sen sorgulayacaksan bunları sorgula sayın Bulut.

Ve kaldıysa yüzünüz; bütün bu yaptıklarınızdan utanıp, nedamet getirin…

6’lı masa; ülkenin yeniden kurtarılması için oluşturulan Kuvva-yi Milliye ruhunu temsil ediyor. Sizinki gibi BOP’un taşeronluğunu, Katarlıların, Amerikalıların, Kanadalıların çıkarlarını değil.

İlgili Yazılar

Bir Taşınma Hikâyesi

TOKATtan Haber

Kadim Durmaz: Tokat % 70’i göç yüzünden gurbette yaşayanlar diyarıdır

TOKATtan Haber

Hutbelerde ‘Haram’ Deniliyordu: Diyanet’in Faizden Para Kazandığı Sayıştay Raporuna Yansıdı

TOKATtan Haber

Yorum Yaz