İlçeler Manşet Niksar Tokattan

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Başkan Özcan’a ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niksar Şube Başkanlığına seçilen Şuayip Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ettiler. Başkan Özcan, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ve yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin ziyaretinde bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat ve selamet temennisinde bulundu. Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Özcan, “Onların duasını almak bizim için aslolandır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm gazilerimize şifa diliyorum. Zor bir coğrafyadayız. Herkesin bu ülkeden medet umduğunu biliyoruz. İnşallah Ay Yıldızlı Türk Bayrağımıza, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkacağız. Bizim buralarda bu hizmeti vermemize Cenabı Allah’ın izniyle imkan sağlayan şehitlerimize minnet duyuyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niksar Şube Başkanı Şuayip Uysal da, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabırlar dileyerek, vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını vermeye her zaman hazır olduklarını kaydetti.

İlgili Yazılar

Spor Tokat’la Türkiye ikinciliği

TOKATtan Haber

CHP’li Durmaz: Çiftçinin elektrik borcu silinsin

TOKATtan Haber

Erbaa Belediyesi’nde “hayırsever iş adamı hediyesi” depremi

TOKATtan Haber

Yorum Yaz