Manşet Tokattan

Etüt Tokat Projesi kapsamında yapılan sınavlarda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Etüt Tokat Projesi kapsamında Tokat genelinde yapılan sınavlarda merkez ilçede başarılı olan 7,8,11 ve 12 sınıf öğrencileri Valilik tarafından ödüllendirildi.

Vali Dr. Ozan Balcı, öğrencilerin akademik anlamda daha başarılı olmaları için nitelikli öğretmenlerin aşkla ve şevkle yürüttüğü Etüt Tokat’ın il genelinde çok güzel devam ettiğini söyledi.

12 bin lise öğrencisini üniversite sınavına hazırlayan, 13 bin ortaokul öğrencisini ise lise sınavlarına hazırlayan Etüt Tokat’ın tüm Tokat’ta sahiplenildiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Tokat’ın akademik anlamda önümüzdeki ilk 3 yılda ilk 20’ ye, 5 yılda da ilk 5’ e gireceğine inanıyorum. Çocuklarımızın başarılarını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün buraya gelmemizdeki gaye, deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik etmek istedim. Allah hepinizi muvaffak eylesin. Durmadan, yorulmadan devam başarıyla devam edin. Nice nice güzel başarılar diliyorum.” dedi.

Başarının altın kuralının çalışmak olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Vali Dr. Ozan Balcı, “Bu yolda devam edin. Hayallerinizi gerçekleştirmek için de çok güzel adım attınız. Tebrik ediyorum hepinizi. Çalışkan olmalısınız, nitelikli, iyi karakterli insan olmalısınız, Türkçeyi iyi kullanmalısınız, kitap okumayı ihmal etmemelisiniz, sanat ve sporla ilgilenmelisiniz, yabancı dili iyi seviyede öğrenmelisiniz. Ayrıca bilişim teknolojilerini kararınca takip etmelisiniz.” diye konuştu.

Vali Dr. Ozan Balcı, başarılı öğrencileri, öğretmenlerini ve velilerini tebrik ederek, kitap hediye etti. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

KAYNAK: Gülay KARTAL Haberi

İlgili Yazılar

Ne Vali’den, ne Belediye Başkanı’ndan ses seda yok!

TOKATtan Haber

Vali Dr. Ozan Balcı’dan Niksar’a Ziyaret

TOKATtan Haber

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne başvuru süresi 1 Eylül’e kadar uzatıldı

TOKATtan Haber

Yorum Yaz