Manşet Tokattan

Tokat Ticaret Borsası’ndan e-ihracat eğitimi

Amazon.com.tr’ nin Türk satıcıları e-ihracat için bir araya getirdiği BiTıklaAvrupa eğitimi Tokat’ta 85 KOBİ’nin katılımıyla gerçekleşti.

Amazon.com.tr, Türkiye’nin e-ihracat potansiyeline yatırım yapmaya devam ediyor

TOBB, Tokat Ticaret Borsası ve Amazon.com.tr işbirliğiyle KOBİ’lere ve işletmelere Amazon’la Avrupa’ya e-ihracatın ipuçlarını anlatarak yerli markaları e-ihracatla büyütmeyi amaçlayan eğitim Tokat Ticaret Borsası ev sahipliğinde Tokat Dedeman Otel’de gerçekleşti.

Amazon.com.tr satış ekibi tarafından verilen eğitime 85 KOBİ katıldı.

KOBİ’lerin Amazon’u Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya ve İtalya gibi Avrupa Pazar yerlerinde işlerini büyütmelerine ve satışlarını arttırmalarına destek olmak üzere kurgulanan eğitimde Amazon.com.tr satış ekibi Tokatlı KOBİ’lerle buluştu. Amazon üzerinden başarılı bir şekilde Avrupa’ya e-ihracat yapabilmek için baştan başa bir rehberlik sunan eğitimde, sisteme kayıt olma aşamasından, ürün listelemeye; fiyatlandırmadan, lojistik modellere; satışları arttırma yollarından, masraf kalemlerine kadar e-ihracat sürecinin farklı aşamaları detaylarıyla ele alındı.

Tokat Ticaret Borsası ev sahipliğinde Tokat Dedeman Otel’de düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Tokat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serhat İspirli: “KOBİ’lerimizin, iş dünyamızın, üyelerimizin daha iyi şartlarda yol alması, Tokat’ın tüm dünyayla buluşması için birçok girişim ve yeniliğe imza atıyoruz. Bu anlamda TOBB ve Amazon.com.tr işbirliğiyle hayata geçirilen bu eğitimi KOBİ’lerimizle buluşturmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu değerli iş birliği ihracatçı üyelerimizin, ihracatta hak ettiği payı alması, işlerini büyüterek geliştirmeleri için büyük bir adım olacak. Tüm üyelerimize bu işbirliğinden faydalanmalarını önemle tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Cemil cağlar: “Sportokat’la ilkleri gerçekleştiriyoruz”

TOKATtan Haber

Ayasofya İslamcılar için neden önemli ve muhalefetin vahim yanılgısı ne?

TOKATtan Haber

“Yoksulu soyan soyana”

TOKATtan Haber

Yorum Yaz