Manşet Tokattan

Vali Dr. Ozan Balcı OSB’de Ziyaretlerde Bulundu

Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, ilk olarak ALKE Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve TSO Başkanı Ali Çelik beraberinde gerçekleştirdiği ziyarette ALKE Sağlık Ürünleri Sanayi ve Tic. A.Ş Genel Müdürü Burç Kunter’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Veteriner ilaçları üretilen üretim alanları ve depolarını gezen Vali Dr. Ozan Balcı, istihdama ve hayvan sağlığına önemli katkılar sağladığını belirttiği fabrikanın milli bir yatırım olduğunu söyledi.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Böyle güzel bir ilaç fabrikasını gezmekten büyük mutluluk duydum. Türk hayvancılık sektörüne çok faydalı işler yapılmakta. Fabrikayı kuranlara ve işletenlere çok teşekkür ederim.“ dedi.

 CRS Tekstile Ziyaret

Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren CRS Denim Tekstili ziyaret etti.

Fabrika sahibi Haluk Kolunsağ’dan çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, yaklaşık 2 bin kişinin çalıştığı fabrikanın üretim bantlarını gezdi.

 Vali Dr. Ozan Balcı, milli ekonominin bir parçası olduğunu vurguladığı fabrikaların çalışanları, teknolojisi ve üretimleri ile milletin, memleketin fabrikası olduğunu belirterek ,Tokat’ın istihdamına katkı sağlayacak yatırımcıların her zaman destekçisi olduğuna dikkat çekti.

Fabrika çalışanlarına kazasız belasız işler dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, ” Sizlere verilen destek Tokat’a, Tokatlımıza verilen destektir.” diye konuştu.

Gülay KARTAL Haberi

İlgili Yazılar

Kariyer Merkezlerinin Geleceği Çalıştayı

TOKATtan Haber

Yücel Bulut “kışkırtıcı eleştirileri” yle neyi amaçlıyor?

TOKATtan Haber

Zile Belediyesi’nden yangın tatbikatı

TOKATtan Haber

Yorum Yaz