Manşet Tokattan

Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Gençler Yöneticilerle Buluşuyor – Kariyer Günleri” programında gençlerle bir araya geldi.

Gençlik Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programda gençler, kariyer edinme başarısı ve merak ettikleri konular hakkında Başkan Eroğlu ile sohbet etme imkânı buldular.

Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci’nin de katıldığı programda gençlere hitap eden Başkan Eroğlu; “Sizlerle beraber olmak, aynı havayı teneffüs etmek, öğrencilik yıllarımı anımsamış olmaktan büyük memnuniyet duydum ve açıkçası birazda duygulandım. Ben bu güzel şehrimizde sizleri, değerli gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Her daim kapımızı çalabilir, her türlü ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Bizlerinde sizlere yardımcı olmak için elimizden geldiği kadar gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Osmanlı Tokat’a Darül Nasır, Selçuklu ise Darül Nusret demiş. Tokat, 1800’lü yıllara kadar en önemli 6 şehirden biri idi. Bizler de bu şehir aslına rücu etsin diye çalışıyoruz. Biz, Tokat’ta yaşayan her bireye sormadan, kulak kesilmeden adım atmıyoruz. Esnafımızla, sivil toplum örgülerimizle, sokaktaki vatandaşımızla, siz gençlerimizin gözüyle, engelli ve çocukların gözüyle Tokat nasıl olmalıdır, hep bunu sorduk… Geçmişin İhyası, Geleceğin İnşası sloganıyla ikinci bir yerel kalkınmayı başlattık. Gençlerimiz için Gençlik Merkezimizi, Gençlik Meclisimizi oluşturduk. Sizler daha huzurlu, emniyetli bir şekilde yaşayasınız diye varız” diye konuştu.

Program sonrasında Tokat Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisine eşlik eden Başkan Eroğlu, Gençlik Merkezindeki eğitim sınıflarını ziyaret ederek, başarılar diledi.

İlgili Yazılar

İlber Ortaylı’nın Cumhuriyet’in Türkiye’ye Neler Kazandırdığını ve Eksiklerimizi Anlattığı 13 Düşüncesi

TOKATtan Haber

Devre mülk sistemi ve Sulusaray Kaplıcası…

TOKATtan Haber

Bilinçsiz seçmen sorunu!

TOKATtan Haber

Yorum Yaz