Manşet Tokattan

Yine şehir magandaları, yine doktora darp

Tokat GOP Üniversite Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şener’e çirkin saldırı.

Tokat GOP Üniversite Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Barut, komşuları tarafından 13 Mayıs Perşembe günü bayram temizlikleri yaptığı esnada çok ses yaptınız gerekçesiyle  “gürültü” kavgası sonucu E. G, İ.G. olmak üzere 3 kişi tarafından ağır bir şekilde darp edildi.

Eşi ve çocuğunun yanında saldırıya uğrayarak burun ve kaburga kemikleri kırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Prof.Dr. Hüseyin Barut, hayati tehlikeyi atlatmıştır.

Daha öncede bir çok sabıkası bulunduğu iddia edilen şüpheliler olaydan sonra gözaltına alınmış olup, serbest bırakılmışlardır.

Darp edilen Prof. Dr. Hüseyin Barut’un olayını medyaya duyurulduğu mesajda, “Bir insanın hayatına kast edecek şekilde darp eden bu faillerin daha önceki gibi adaletten kaçamamaları için bu olayın halkımıza duyurulması ve başkaca böyle durumlardan muzdarip olan vatandaşlarımızın güvenliği için ve ayrıyeten adaleti tesis edecek hakim ve savcılarımızın daha duyarlı olması için bu haberin yapılması arz ve talep ediyoruz” denildi.

İlgili Yazılar

‘Şahıs devleti’ sendromu var mı?

TOKATtan Haber

Niksar’da yeni Hükümet Konağı 2020 yılı yatırım programına alındı.

TOKATtan Haber

Veni Vidi Vici Kent Müzesi için büyük adım

TOKATtan Haber

Yorum Yaz