Editörün Seçtikleri Manşet Tokattan

Vatandaş yazmış, Eyüp Bey’e soruyor: “Bu bardakların parasını siz kendi cebinizden mi veriyorsunuz?”

Ben artık buna benzer örneklere pek takılmıyorum o kadar çok ki hangisini yazayım.

Bana bu resmi gönderen vatandaşın işte yazdıkları:“Sevan bey anlamakta güçlük çektiğim bir şey var belediye başkanımız her fırsatta üzerine resmini yerleştirdiği şeylerin parasını kendi cebinden mi veriyor. Bu nedir ya, çocuklara bir hediye gönderiyorsunuz iyi güzel o zaman sadece belediye logosunu ve kendi isminizi güzelde bir fotoğraf paylaşın. Bizim paramızla kendi reklamını yapmak ne kadar günah ve ayıp. Bunu biri söylemiyormu başkana?

”Hemşehrim başka şeyler söylüyor ama gerek yok.

Sahi sayın başkan bu kupaların parasını Tokat belediyesi ödüyor tabii. Sizin fotoğrafınızın ne işi var orada? Hemşehrimin dediği gibi belediye logosu, çocukların hoşuna gideceği bir fotoğraf ve çok gerekiyorsa isminiz yeterli gelmedi mi Allah aşkına?

Size bu fikirleri başkası veriyorsa onların etkisi altında kalıyorsanız ekibinizi değiştirin acilen. Harcanan Tokatlıların parası… yok eğer bu “dahiyane buluşlar sizin üretiminiz ise sıkıntı daha da büyük….Çocuk o kupayla bir şeyler içerken burnunun dibinde sizin resminizi görmek zorunda mı? Siz kendi evladınıza farklı resimli böyle bir kupadan bir şey içirir misiniz? Herkes sizin gibi mi düşünüyor?

Neyse ben kime konuşuyorum ki?

İlgili Yazılar

Tarımsal ve hayvansal Üretime tedbir alınması…

TOKATtan Haber

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz’den Koronavirüs açıklaması

TOKATtan Haber

Ümit Özdağ’a hakaret bir komplo ürünü mü?

TOKATtan Haber

Yorum Yaz