Manşet Tokattan

Tokat El Sanatları Derneği’nden yangında zarar gören yazmacılara destek

TOKAT EL SANATLARI DERNEĞİ OLARAK YAZMACILAR ESNAFININ YANINDAYIZ

Tokat El Sanatları Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Turan Arslan, derneklerine ait çekenli iş merkezindeki tahta baskı atölyesini ve atölyede bulunan bütün tahta kalıpları hiçbir karşılık beklemeden yangında zarar görmüş esnafların hizmetine sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Tokat El Sanatları Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Turan Arslan yaptıgı açıklamada, “Bugün sabah 6:00 civarında yazmacılar hanında meydana gelen yangının kendilerini büyük bir üzüntüye soktuğunu ifade ederek, “Yangından zarar görmüş tüm esnaf kardeşlerime, abilerime, ustalarıma geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

Arslan “Tokat El Sanatları Koruma Geliştirme Derneği olarak, derneğimize ait çekenli iş merkezindeki tahta baskı atölyesini ve atölyede bulunan bütün tahta kalıpları hiçbir karşılık beklemeden yangında zarar görmüş esnaflarımızın hizmetine sunmaya hazır olduğumuzu bildirir, Rabbımden bir daha böyle acılar yaşatmamasını dilerim” dedi.

Tokat Yazmacilar Hanı bu sabaha karşı çıkan yangında, yaklaşık 22 dükkan yanarak zarar görmüştü…

İlgili Yazılar

Bu memleketin çocuklarına öğrenimlerini sürdürmeleri için 3 – 5 bin tablet, alamadıktan, köylerine internet götüremedikten sonra, ne aldığınız develerin, ne diktiğiniz fidanların ne de döktüğünüz asfaltın zerre miskal kıymeti yoktur!

TOKATtan Haber

Tokat takımları durdurulamıyor

TOKATtan Haber

Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü 2019 yılı değerlendirilme toplantısı yapıldı

TOKATtan Haber

Yorum Yaz