Manşet Spor Tokattan

Tokat’ta güreş şenliği hazırlığı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Spor Tokat kapsamında güreş branşında Tokat’ta ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarılı sporular yetiştirilmesi için başlatılan Güreş Tokat çalışmaları, Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında değerlendirildi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışma programı kapsamında öğrencilerin antrenörleri nezaretinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında nice şampiyonlar çıkaran, güreşin merkezi Tokat’ın, ülkemize yeni şampiyonlar kazandırmasının hedeflendiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Çocuklarımızın gelişimine destek olmak için turnuva ve yarışmalar düzenlenmektedir. Haziran ayında Gümenek Mesire Alanında il merkezi ve ilçelerin de katılımıyla büyük bir güreş şenliği yapacağız. Bu kapsamda güreşle ilgilenen çocuklarımıza malzeme desteği sağlanmıştır“ dedi.

Güreş Tokat kapsamında 1000 güreşçi yetiştirileceğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, “Güreşe özel önem veriyoruz.  Güreşin Türkiye’de bir numaralı merkezinin Tokat olmasını hedefliyoruz. Tokat’tan yine nice nice şampiyonlar çıkacak. Güreşi seviyoruz, önemsiyoruz ve güreşe desteğimiz tamdır” diye konuştu.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar,, Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Besler, Güreş Tokat Koordinatörü Sezai Işkın ve proje ekibi katıldı.

KAYNAK: Gülay KARTAL Haberi

İlgili Yazılar

İyi Parti Tokat İl Başkanı Ömer sağol: “İslam’da ruhban sınıfı oluşturuyorlar”

TOKATtan Haber

Yoksulluk sınırı ilk kez bu rakamı aştı

TOKATtan Haber

Başkan Eroğlu: Kaplıca turizmi yeniden canlanıyor

TOKATtan Haber

Yorum Yaz