Manşet Tokattan

Tokat GOÜ’nün Elazığ ve Malatya için yardımı yola çıktı

Elazığ Sivrice’de 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası yurt genelinde başlatılan yardım kampanyasına Tokat GOÜ’ de katıldı.

Tokat GOÜ Rektörlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına öğrenciler,  akademik ve idari personelin destekleriyle su, battaniye, katı ve sıvı tüketim maddeleri, mont, ayakkabı, bebek bezi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri toplandı.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “ Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Rektörlük olarak Elazığ’da zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım kampanyası başlattık. Taşlıçiftlik Yerleşkemizde Merkezi Yemekhane önünde çadırımızı açtık. Şehir merkezinde Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığımızda kurduğumuz yardım merkezimizde ihtiyaç malzemelerini topladık. Bizlere destek olan başta öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz olmak üzere Karşıyaka Mahallesi Muhtarımız Sayın Turan Türk bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah böyle acıları bizlere bir daha yaşatmasın” dedi.

İlgili Yazılar

Tokat El Sanatları Derneği’nden yangında zarar gören yazmacılara destek

TOKATtan Haber

CHP’Lİ DURMAZ; Acilen ulusal yem konseyi kurulmalı, yem fiyatlarına müdahale edilmelidir!

TOKATtan Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘İslam bize göre değil, biz İslama göre hareket edeceğiz. Dinimizin hükümlerini yerleştireceğiz’ sözleri tartışma yarattı.

TOKATtan Haber

Yorum Yaz