Manşet Tokattan

Tokat’a Gençlik ve Spor Yatırımları…

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Ankara’da Tokat heyeti ile bir araya geldi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt, Özlem Zengin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum, Ak Parti İl Başkanı Metin Polat ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı Tokat heyeti Ankara’da bakanlık merkezinde gerçekleşen görüşmede, Tokat’a yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokol imzalandı.

Tokat’a yapılacak spor yatırımların ortak akılla, ihtiyaçlar, talepler ve stratejiler esas alarak hazırlandığını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Tokat merkezde ve ilçelerde, toplam, 42 milyon lira tutarında spor tesisi yatırımı yapacağız. 3 adet yarı olimpik yüzme havuzunu, 2 adet tip spor salonu ve 1 adet 500 kişilik spor salonunu, 1 adet gençlik merkezini, 20 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahasını, 100 adet basketbol potası ve 1 adet telesiyeji Tokat’a kazandırmanın ilk adımını atıyoruz” şeklinde konuştu.

 Bakan Kasapoğlu, Tokat’taki 5 adet spor kompleksinin bakım onarımının ve modernizasyonunun da gerçekleştirileceğini kaydetti.

İlgili Yazılar

“İnsanlık mı yüz kadar adamın malıdır yoksa bu yüz kadar adam mı insanlığın malıdır?”

TOKATtan Haber

15 Temmuz Bağışları Acilen Hak Sahiplerine Verilmeli

TOKATtan Haber

Tokat gibi tarım şehirlerinin yıldızı parlayacakmış…

TOKATtan Haber

Yorum Yaz